Produk Berkualiti

Wellous Product

E-VITE membantu melindungi mata anda setiap hari. Ini diformulasikan untuk menyekat cahaya biru dari menembusi pigmen makula yang terletak di bahagian belakang mata kita dengan kandungan lutein dan zeaxanthin.

Lutein dan zeaxanthin berkumpul di retina dan makula dan kedua-duanya adalah ekstrak karoten yang boleh berasal dari sayuran hijau seperti bayam, jagung, dan kuning telur. Mereka mampu menyaring panjang gelombang biru tenaga tinggi yang berbahaya (cahaya biru) dan membantu mengekalkan sel yang sihat di mata. Sebenarnya, lutein dan zeaxanthin didapati mengandungi nutrien antioksidan tinggi yang meneutralkan radikal bebas yang menyebabkan kerosakan pada retina.

E-VITE juga mengandungi astaxanthin yang mewakili struktur serupa dengan lutein dan zeaxanthin. Astaxanthin telah diiktiraf sebagai Raja Karotenoid dan mampu melegakan keletihan mata, kekeringan mata dan membantu meningkatkan aliran darah ke mata sekaligus meningkatkan peredaran mata. Dengan kata yang lebih mudah, astaxanthin adalah salah satu singlet terkuat sebagai pemadam oksigen dan merupakan antara molekul anti-penuaan terkuat. American Ginseng Tablet adalah formula bertenaga yang mengandungi 500mg American Ginseng dalam setiap tablet.

Tidak dapat menumpukan perhatian pada kerja atau belajar? Tidur dengan mudah semasa memandu? Ingatan yang lemah dan sangat pelupa? Irama kehidupan moden tegang, tekanan yang ditanggung orang meningkat dengan cepat, menyebabkan kesihatan mental dan keletihan yang buruk. Berbagai macam tekanan hidup menguras tenaga kita, menyebabkan badan kita tidak tahan lagi! Untuk mengatasi keletihan, anda perlu mengambil American Ginseng Tablet untuk mempersiapkan anda menghadapi cabaran seharian!

Inti dari American Ginseng berasal dari bahan aktifnya, ginsenoside. Ginsenoside tidak hanya dapat digunakan sebagai bahan perubatan tetapi juga memiliki kesan perawatan kesehatan yang kuat. Semakin tua usia ginseng Amerika, semakin tinggi jumlah kandungan ginsenoside dan semakin baik kesan turun naik.

Walaupun American Ginseng adalah ramuan abadi dari keluarga Araliaceae, tidak seperti Panax Ginseng, American Ginseng mempunyai kesan penyejukan yang dapat membantu menyuburkan sistem pernafasan dan meningkatkan fungsi paru-paru. Ia dapat meredakan keadaan kepanasan, menghilangkan dahaga dan menghilangkan kahak. Selain itu, ginsenoside adalah produk jenis adaptogen, mempunyai kesan mengurangkan kerosakan oksidatif dan meningkatkan tenaga sel, dapat membantu mengurangkan keletihan, meningkatkan daya tahan tubuh terhadap tekanan dan anti-penuaan, dan meningkatkan kekuatan mental dan fizikal secara keseluruhan.

Sebagai perumusan yang bertenaga, American Ginseng dapat membantu menambah tenaga seseorang dan meningkatkan kekuatan otak mereka untuk menghadapi cabaran harian, sangat sesuai untuk pekerja yang sering perlu bekerja lebih masa, usahawan yang selalu perlu memikirkan strategi perniagaan, pelajar yang perlu meningkatkan daya tumpuan mereka dan ingatan, ibu bekerja yang perlu mengurus kerja dan keluarga, dan pesara yang ingin mengembara ke seluruh dunia.